مصرف تخم مرغ سبز برای کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی
یکی از علت های اصلی مرگ و میر در جهان ، بیماری های قلبی و عروقی می باشد. برای تقویت سلامت قلب و عروق راهکار ها و عوامل متفاوتی وجود دارد. برای مثال رژیم غذایی مناسب، پیاده روی ، ورزش و … می تواند از خطر ابتلا به بیماری های قلبی جلوگیری نماید. به دلیل این که تخم مرغ سبز سرشار از پروتئین و ویتامین های گوناگون می باشد برای سلامتی بدن بسیار مفید است. شاید تصور اغلب مردم این طور باشد که تخم مرغ سبز به دلیل میزان بالایی از کلسترول و همچنین تاثیر کلسترول تخم مرغ بر بدن مصرف آن ممکن است فرد را مبتلا به بیماری های قلبی و عروقی کند اما جالب است بدانید ، طبق مطالعاتی که دانشمندان انجام داده اند ارتباطی بین مصرف تخم مرغ سبز و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی نیافته اند .
طبق مطالعات انجام شده در رابطه با مصرف تخم مرغ به این نتیجه رسیده اند که این ماده غذایی بسیار مفید نباید از لیست و فهرست مواد غذایی حذف شود. تخم مرغ سبز را می توان به عنوان یک غذای کامل و مفید در نظر گرفت. به دلیل این که تخم مرغ سبز سرشار از مواد پروتئینی و مواد مغذی می باشد، آن را هم رده با مواد غذایی مانند حبوبات ، ماهی و گوشت قرار داده اند. تخم مرغ سبز کیفیت بسیار عالی و در عین حال چربی و کالری کمی دارد، به همین دلیل به هیچ عنوان نباید آن را به دلیل داشتن کلسترول از برنامه غذایی حذف کرد.
مصرف تخم مرغ سبز برای کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی
مصرف و خرید تخم مرغ سبز پورعلی به دلیل این که تولید آن کاملا مکانیزه بوده و بدون دخالت دست می باشد برای تمامی افراد پیشنهاد می شود. این مجتمع تولیدی با استفاده از دانش روز اقدام به تولید تخم مرغ بدون آنتی بیوتیک می کند. تخم مرغ سبز پورعلی توسط سازمان دامپزشکی کل کشور تحت کنترل و بررسی های مداوم و پی در پی قرار می گیرد تا سالم بودن آن اطمینان حاصل شود. همچنین می توانید چنانچه قصد خرید عمده تخم مرغ سبز پور علی را دارید با نمایندگی تخم مرغ استان خود هماهنگی لازم را داشته باشید.
منبع : مصرف تخم مرغ سبز برای کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی
تخم مرغ سبز پورعلی - تخم مرغ بدون آنتی بیوتیک - خرید تخم مرغ - خرید عمده تخم مرغ - نمایندگی تخم مرغ - قیمت عمده تخم مرغ سبز (بدون آنتی بیوتیک) - خرید عمده تخم مرغ بدون آنتی بیوتیک (تخم مرغ سبز) - خرید عمده تخم مرغ - مصرف تخم مرغ سبز برای کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی