خواص زرده تخم مرغ عسلی
زرده تخم مرغ از معدود غذاهایی است که باعث تولید خون سالم در بدن می گردد همچنین سرشار از اسیدهای چرب و کلسترول خوب می باشد. اگر تخم مرغ را بیش از حد نپزید که سفت شود بعد از هضم کامل دربدن اشخاص اثرات بسیار خوبی بر جا خواهد گذاشت که یکی از آن ها تولید خون معتدل می باشد. پزشکان طب سنتی معتقد هستند که خوردن زرده تخم مرغ به صورت عسلی بسیار مفیدتر از شکل سفت آن می باشد همچنین دریافتند که افرادی که خون بسیار غلیظ دارند حتما تخم مرغ را عسلی مصرف کنند. خوردن تخم مرغ به صورت عسلی خیلی راحت تر و سریع هضم می شود و برای سلامت قلب بسیار مناسب است. زرده تخم مرغ به صورت نیم برشت (عسلی) یکی از مغذی ترین غذاها برای انرژی دادن به سیستم عصبی و سیستم گردش خون است و کسانی که دائما در حال کار با رایانه می باشند ، میتوانند از این غذای ساده و مفید بهرهمند شوند تا به مرور زمان دچار ضعف در عملکرد سیستم عصبی و فرسودگی نشوند.
اکثر افراد برای وعده صبحانه تخم مرغ را به صورت های مختلف طبخ و میل می کنند ، حال ممکن است این سوال را با خود مطرح کنند که مصرف تخم مرغ به چه صورتی مفیدتر می باشدخام ، نیمرو و یا عسلی؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که مصرف تخم مرغ به صورت آبپز ، راحت هضم می گردد اما اگر زرده سفت شود مقداری از خواص مفید خود را از دست می دهد و مدت زمان هضم آن افزایش می یابد. به همین دلیل تخم مرغ آبپز به شکل عسلی شده خاصیت بیشتری دارد و هضم آن را ساده تر می کند. توصیه می کنیم که حتما بهترین و خون سازترین نوع طبخ تخم مرغ که همان عسلی یا نیم برشت است را برای مصرف انتخاب کنید. پزشکان طب سنتی معتقدند که اگر تخم مرغ زیاد بجوشد دیر هضم می شود و برای اشخاصی که معده ضعیفی دارند و خون غلیظ دارند به هیچ عنوان توصیه نمی شود چرا که به مرور زمان عوارض جبران ناپذیری ایجاد خواهد کرد. برای پخت تخم مرغ عسلی یا نیم برشت باید در مرحله اول آب را بجوشانید ، سپس تخم مرغ را به مدت ۴ الی ۵ دقیقه در آن قرار دهید.
اگر به دنبال خرید تخم مرغ بدون آنتی بیوتیک برای پخت تخم مرغ عسلی هستید، تخم مرغ سبز پورعلی گزینه ای مناسب برای شما می باشد. جهت خرید تخم مرغ به نمایندگی تخم مرغ سبز مراجعه نمایید. همچنین می توانید برای اطلاع از قیمت عمده تخم مرغ بر روی لینک کلیک کنید.
منبع : خواص زرده تخم مرغ عسلی